tirsdag den 4. september 2012

Location, location, location!


Ja, det er her vi skal bo om lige under 6 måneder! Spændende ikke ;) Det virker temmelig uvirkeligt lige nu, men jeg håber sådan at det begynder at føle lidt mere realistisk når vi har valgt køkken og de går i gang med at arbejde på grunden. 

Hele klyngen af nye huse kommer til at ligge på marken til venstre

Lige her! Tænk sig, her skal vi bo sammen med en masse nye naboer. Det er skørt, tosset og underligt, men det bliver skøøønt :)

Mon ikke den her lille trold også bliver glad for at få sin helt egen have? Det er trods alt lidt sjovere end bare ligge i sin kurv og kigge på andres haver.

6 kommentarer:

  1. Kontakt en byggesagkyndig!!!. Huscompagniets egenkontrol er intet værd. Vi fik bygget af dem i 2011. Mange reparationer; det er som at flytte flere gange. Elleve revner i vægelementer indtil videre: møbler, skabe, billeder flyttes, rengøring og rod. To yderdøre har de forgæves forsøgt at gøre regntætte siden juli 2011. Samt mange andre fejl og mangler. De afleverer altid til tiden, men skulle hellere gøre husene færdige og aflevere forsinket. Spar ikke en byggesagkyndig, det gjorde vi desværre.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Lyder godt nok ikke godt
    Hvor har i bygget henne i landet ?
    Fordi det jeg har fundet om huscompaniget på nettet har kun været positivt.

    SvarSlet
  4. Jylland. Det er svært at finde anmeldelser af byggefirmaer. Måske har vi været uheldige men det er ingen trøst. Vi ville ikke vælge den igen. Der er lignende erfaringer med at der først sker noget når de får dårlig omtale: http://www.bolius.dk/raadgivning/debat/posts/erfaringer_med_byggefirmaer/huscompagniet/

    SvarSlet
  5. Velkommen til området. Vi bor lidt længere ude af stien..... Jeg er sikker på, at I nok skal komme til at blive glade for at bo her.

    SvarSlet
  6. Lilli: tak skal du have :) vi glæder os utrolig meget til at flytte derud.

    SvarSlet