mandag den 27. august 2012

Plantegning og interiørvalg

Velkommen indenfor i vores fiktive hus og kommende hjem :)

Det er sådan her det kommer til at se ud, regner vi med. Det består af:
- soveværelse
- 2 børneværelser
- Kontor
- Køkken/alrum
- viktualierum!
- Stue
- 2 badeværelser
klik på billedet for at gøre det stort

Når man købes hus via Huscompagniet er der et udvalg materialet f.eks. tag, gulvtæpper og fliser der er standart og dermed med i prisen på huset. Det er selvfølgelig også muligt at vælge nogle af de andre produkter mod merpris. Mig og Daniel er faktisk rimelig standart, åbenbart, og de fleste af vores valg høre faktisk ind under "standart". 

Her en en gennemgang af hvilke tanker vi har gjort os, hvilke materialer vi har valgt og hvad vi har købt ekstra:

lånt hos Stark
I køkken/alrum samt badeværelser og bryggers har vi valgt at få disse lyse fliser i 30x60cm. Vi har set dem i flere private hjem og de giver et rigtig god lys effekt i rummet. 

Tæpperne i børneværelser, soveværelse og kontor er "london boucle" i antracit. Det er meget fremme med helt mørke/sorte tæpper lige nu, hvilket er ret flot men med en hvid hund går det bare ikke :) i stuen får vi trægulv.

Lånt hos Huscompagniet
Loftet! åh loftet! Jeg elsker loftet vi får lavet i køkken/alrum :) det er en af de ting vi har prioriteret at bruge ekstra penge på. Det giver altså lige det sidste at få lavet skråloft og jeg ved at det bliver et rum vi kommer til at bruge rigtig meget. Læg forresten mærke til fliserne ;)

Derudover har vi valgt at købe væghængte toiletter, træ-aluvinduer og en ekstra udendørs vandhane.
Det er altid svært at begrænse sig og vi har været nød til at prioriterer. Det kunne selvfølgelig være lækkert med centralstøvsuger, gipslofter, filt på væggene frem for væv osv, men vi kan sagtens få et rigtig dejligt hus alligevel. Det koster det hele og vi skal jo også gerne have råd til lidt nye møbler og et lækkert køkken ;)

2 kommentarer:

  1. Rigtig hjertelig tillykke- hvor bliver det smukt. God smag. Jeg ved hvordan I har det. Har selv boet i hus. Har nu en vidunderlig ejerlejlighed på havnefronten - blot 5 meter fre Limfjorden - .
    Glæder mig til at følge jer.
    mange hilsner Charlotte

    SvarSlet
  2. Tusind tak :) jeg tror også at det bliver ret godt. Åh det lyder godt nok heller ikke tosset at bo helt ned til fjorden! Det lyder bare skønt :)

    SvarSlet